Чому повітря “метрве”

Плинність – один із принципів оновлення. Текуча вода не дає водоймам застоятися, вона постійно оновлює їх, завдяки чому вони завжди залишаються чистими. Ту саму аналогію можна провести з повітрям у вашому будинку – коли воно застоюється, втрачається відчуття свіжості й чистоти. Точно так само ще недавно чисте озеро перетворюється на болото.

Будинок середньостатистичної людини під зав’язку забитий різними побутовими приладами. Ми оточені електромережею, яка створює електромагнітні поля та змінює енергетичний заряд повітря. Людський організм щодня піддається впливу позитивно заряджених іонів, які знаходяться в повітрі. Їхнім основним джерелом є техніка. Незалежно від того, будинок це або офіс, нас постійно оточують комп’ютери, принтери, телевізори.

Іонізація повітря

Порушення плинності повітря в приміщенні призводить до того, що замість чистого та свіжого атмосферного повітря ми споживаємо вторсировину, концентровану бактеріями та випарами оздоблювальних матеріалів. Однак найстрашніше, що таке повітря насичене позитивними іонами.

Позитивно заряджені іони в повітрі сприяють окислювальним процесам всередині клітини, що послаблює її та підвищує шанси стати частиною злоякісного утворення. Щороку оновлюється статистика по онкології, жертвами якої стають все більше молодих людей.

Також не варто забувати про те, що спочатку атмосферне (вуличне) повітря має інший склад, у ньому міститься висока концентрація негативно заряджених іонів. Саме вони допомагають нашим клітинам засвоювати кисень, що дає можливість забезпечити мозок і внутрішні органи необхідними елементами.

Як же змінити енергетику в житловому приміщенні? Можна поставити сумнівний іонізатор, який буде виробляти штучні іони. Але є й більш корисний і дієвий варіант.

Маємо рішення!

Стіновий рекуператор забезпечує постійну заміну та оновлення повітря в кімнаті. Він виводить перероблене та мертве повітря назовні, а замість нього подає в приміщення свіже.

На жаль, сучасні методи будівництва перешкоджають природному відновленню повітря. Це пов’язано з тим, що в гонитві за збереженням тепла ми надмірно герметизуємо приміщення. Як наслідок, до нього майже не надходить свіже повітря, що негативно впливає не лише на стан ремонту та особистих речей, але й на стан здоров’я.

Однією з наших цілей є розвиток культури споживання свіжого повітря. В нашій країні вона поки відсутня, оскільки більшість людей не звикли дбати про своє здоров’я таким чином. Сподіваємося, що аргументи, викладені в статті, допоможуть вам зробити правильний вибір і переконають якнайшвидше подбати про створення здорового мікроклімату в приміщенні.